#MeToo – het slachtoffer-feminisme overspeelt zijn hand

In Nederland hadden we tot voor kort een rechtsstaat die uitging van het onschuldigheidsbeginsel. Alleen op basis van doorslaggevende bewijsvoering kon je schuldig worden verklaard door een onafhankelijke rechter. De privacy van verdachten werd gewaarborgd doordat de pers zwarte balken plaatste over de ogen van verdachten en hun achternaam werd vermeld met een initiaal, zelfs als de persoon veroordeeld was. Zo hadden we Volkert van der G., Mohammed B. en recentelijk Robert M. en Michael P.

Maar anno 2017 hebben we nu #MeToo. Bewijs van schuld is niet meer nodig en bewaking van de privacy van de beschuldigden al helemaal niet. Zo was er ene Ashley J., een B-actrice die Hollywood-producent Harvey W. beschuldigde van seksueel misbruik. Kort daarna volgde Alyssa M., een C-actrice, met de hashtag MeToo. Sindsdien is er een stortvloed aan nationale en internationale beschuldigingen, die Kevin S. zijn carriere hebben gekost, zo erg zelfs dat hij digitaal is weggepoetst uit zijn laatste film.

De Harvey W. van Nederland dreigt nu Francisco van J. te worden, maar daar hebben we het liever niet over want hij is hoofdredacteur van de linkse site joop.nl. Zo is er ook de islamiet Tariq R., maar daar hebben we het ook liever niet over, want hij is moslim. En zo zie je maar weer dat linkse vrouwen geen enkele succesvolle blanke man sparen, dus ook Francisco van J. niet. Heb je je jarenlang ingezet voor meer zeggenschap van vrouwen en dit is wat je krijgt!

In ons buurland Belgie is de #MeToo-gekte nu ook toegeslagen, nu Bart de P. plotsklaps is ontslagen als presentator van de VRT na 30 jaar trouwe dienst. Maar het kan nog zieker: in Wales heeft Labour-politicus Carl S. de hand aan zichzelf geslagen na diverse, uiteraard onbewezen, #MeToo-aantijgingen, waarmee hij de eerste #MeToo-dode is. Maar dat mag de pret niet drukken van hordes bloeddorstige aandachtshoeren die driftig op zoek zijn naar hun volgende slachtoffer, om een endorfineshot via social media te kunnen krijgen.

Ondertussen geen woord over het fenomeen ‘taharrush’, het ‘verkrachtingsspel’ waarbij islamitische mannen in grote groepen een ondoordringbare haag vormen rondom een willekeurig westers vrouwelijk slachtoffer, terwijl 1 of meerdere van hen haar verkrachten. Het overkwam de Amerikaanse reporter Lara L. terwijl ze verslag deed op het Tahrir-plein in Cairo, Egypte, tijdens de ‘arabische lente’ die daar gaande was in 2011. Het overkwam zo’n 1200 vrouwen in Keulen op oudejaarsavond 2015. Recentelijk overkwam het opnieuw een grote groep vrouwen in Essen tijdens de Halloween-nacht. Maar #MeToo bestaat kennelijk alleen om succesvolle blanke mannen ten val te brengen op basis van vage beschuldigingen, niet licht- of donkergekleurde jongemannen van etnisch-arabische origine.

#MeToo waait vanzelf over, maar de schade die wordt toegebracht aan de westerse samenleving en cultuur, die blijft. Binnenkort moeten mannen en vrouwen een contract ondertekenen als ze nog seksuele omgang met elkaar willen hebben, waarin ze wederzijds verklaren in te stemmen met de te begane handelingen. Daarnaast dienen er video- en geluidsopnames gemaakt te worden om te bepalen of er desondanks niet te ver wordt gegaan. Dat wordt straks gratis porno kijken, uit naam van de ‘rechtspraak’!

110total visits,2visits today

3 comments to “#MeToo – het slachtoffer-feminisme overspeelt zijn hand”
  1. Van Vollenhove die voorzitter is van zowat alle ramponderzoeken durfde zelfs te stellen dat het handen geven van mannen aan vrouwen ook een randgeval is. Hoe gek wil je het hebben? Zo iets is voorzitter van grote onderzoeken?

  2. Hulde aan u die dit durft te schrijven. U verwoord precies hoe het aan toe gaat. Velen willen het niet zien en dat soort mensen krijg ik ook over mij heen als ik mijn mening geef. Maat we wonen sowieso in een land dat als je niet de ander aan een schandpaal nagelt je niet meer meetelt. En daarbij maakt niet uit of je het zonder feiten doet. Je moet de andere de grond in trappen en dan kun je mee praten. Te triest voor woorden. Ga zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.