De Trump Troll

Weet je nog dat Trump een eind maakte aan de Dreamers Act (DACA), een wet van Obama die het mogelijk maakte voor kinderen van ILLEGALE migranten om in het kader van de ‘gezinshereniging’ naar Amerika te komen? Trump gaf toen aan een half jaar geen actie te ondernemen en zo het Congres de kans te geven om hierover een politiek compromis tussen Republikeinen en Democraten te smeden.

Nu is dat moment aangebroken. Na de publicatie van het boek ‘Fire and Fury’ van die vreselijke Michael Wolff en het verraad van Steve Bannon liet Trump afgelopen dinsdag (9 januari 2018) een televisieploeg toe in zijn vergaderruimte die filmde hoe hij aan het onderhandelen was met congresleden over deze wet. Dit is algemeen uitgelegd als een PR-stunt waarmee Trump kon laten zien een intelligente en stabiele president te zijn die kennis van zaken heeft en dus niet de incompetente megalomaan waarvoor hij door diezelfde media voortdurend wordt uitgemaakt.

Ongetwijfeld is dit een van de redenen, zo niet de hoofdreden, geweest voor deze publiciteitsstunt. Maar er was nog meer aan de hand: tijdens dit optreden zei hij tegen de camera’s dat hij en iedereen daar voor DACA was! Meteen daarna klommen zo’n beetje alle conservatieve commentatoren op de kast en stonden klaar om dit scherp te veroordelen en als verraad te bestempelen, wat Trump nog duur zal komen te staan in de mid-term verkiezingen van 2018 en de presidentiële verkiezingen van 2020.

Maar waarom zou Trump dit zo gespeeld hebben? Volgens mij wordt nu zo onderhand duidelijk dat Trump niet voor niets over een IQ van 155 beschikt. Hij is namelijk een meester in het ‘trollen’ van zowel linkse als rechtse politici en media. Dat doet hij natuurlijk al van het begin af aan op Twitter, een prima afleiding van wat er werkelijk achter de schermen allemaal gebeurt. Maar nu geeft hij ook een (georchestreerd) kijkje achter de schermen en deinst er niet voor terug om zijn eigen ‘base’ op de kast te jagen. De meest voor de hand liggende reden waarom Trump dit doet is om een beslissing te forceren over wat de Amerikanen ‘chain migration’ (gezinshereniging) noemen. Het is namelijk duidelijk dat er de afgelopen 6 maanden veel te weinig is beslist op dat gebied in het Congres. Ze live op TV onder druk zetten om nu eindelijk eens knopen door te hakken is natuurlijk ook een vorm van ‘trollen’.

In dat kader zou de uitspraak (die niet is gefilmd) van ‘shithole countries’, als Trump deze ook echt heeft gedaan, gezien kunnen worden als een nog scherpere manier van ‘trollen’. En één van die ‘shithole countries’ is…Haïti, het land dat door The Clinton Foundation volledig is leeggeplunderd. En 1 van die ‘shithole countries’ is…Haiti, het land dat door The Clinton Foundation volledig is leeggeplunderd. Een interessante manier om dat onder de aandacht te brengen!

Het liefst wil Trump alles: een eind aan DACA, een eind aan de ‘diversity lottery’ en de bouw van de grensmuur met Mexico. Maar mogelijk moet hij DACA opgeven aan de Democraten en amnestie verlenen aan de nu in Amerika verblijvende ‘dreamers’ om de andere twee punten verwezenlijkt te krijgen. Ook dat zal hem niet in dank worden afgenomen door zijn ‘base’. Door nu de boel te provoceren kan hij versneld een parlementair compromis forceren, waarbij hij er mogelijk meer uit weet te slepen dan als hij alles netjes volgens de regels doet – zeker gezien het feit dat hij ook met ‘RINO’s’ (Republicans In Name Only) te maken heeft en dus niet alleen vijanden heeft in de Democratische Partij.

We zullen zien hoe dit uit gaat pakken. Ik ben overigens niet de enige die dit ziet als ‘trolling’ door de hoogst intelligente Donald Trump, zie dit filmje van Owen Shroyer van Infowars:

Lees ook:

http://www.ellaster.nl/2018/01/07/arrestaties-pedofielen-in-volle-gang-en-cabal-slaat-op-de-vlucht/

Wat gebeurt er met de ‘kopstukken’ in de VS..??!

http://www.antonteuben.nl/2018/01/12/q-anon-urgent-bericht-lees-alsjeblieft/

En bekijk dit interview met Liz Crokin:

1626total visits,1visits today

, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.