Voedingsoorzaken van kanker

Het is nog steeds moeilijk voor velen van ons om te geloven dat ziekte en voeding nauw met elkaar verbonden zijn. Een belangrijke reden is dat onze voedselvoorziening besmet is geraakt met antibiotica, pesticiden, herbiciden, fungiciden, veel omgevingsvergiften en zware metalen, waaronder neurotoxisch kwik. Voedingsmiddelen zoals melk bevatten tegenwoordig radioactief jodium omdat Fukushima tijdens het opblazen een enorme hoeveelheid radioactief jodium heeft uitgeworpen, iets waar ze niet graag over praten, omdat het er nog een miljoen jaar zal zijn. Het kwam in het gras dat koeien eten, dus wanneer we onze melk drinken, komt het in onze schildklier terecht, vooral als we jodiumtekort hebben, wat de meeste mensen tegenwoordig hebben.

Ultra-verwerkte voedingsmiddelen zijn herhaaldelijk gekoppeld aan ongunstige gezondheidsresultaten. Twee nieuwe onderzoeken uit Frankrijk [1] en Spanje [2], beide gepubliceerd in het British Medical Journal, tonen aan dat het nuttigen van handige junkfood is gekoppeld aan een verhoogde hartaandoening en vroege dood. Junkfood zorgt voor voedingsstress, een belangrijke oorzaak van kanker.

Onderzoekers ontdekten dat degenen die meer dan vier porties per dag aan ultra bewerkt voedsel consumeerden, 62% meer risico hadden op vroege sterfte. Elke extra portie van ultra-verwerkt voedsel, na vier porties, verhoogde sterftecijfers met 18%. Dus hoe meer junkfood je eet, hoe groter de kans dat je kanker krijgt en eraan sterft.

Een slecht dieet is wereldwijd geassocieerd met 1 op 5 sterfgevallen, volgens een nieuwe, grote studie. Dat is gelijk aan 11 miljoen doden per jaar, waardoor ongezonde eetgewoonten verantwoordelijk zijn voor meer sterfgevallen dan tabak en hoge bloeddruk.

https://gedachtenvoer.nl/2019/06/20/voedingsoorzaken-van-kanker/

391total visits,1visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.