Veel millennials geven de voorkeur aan natuurlijke geneeskunde: “De meest angstige generatie” krijgt verlichting van CBD-olie

Wellicht ten onrechte dragen Millennials vele labels, waaronder ‘de meest nutteloze generatie aller tijden’. Recent onderzoek kan echter verklaren waarom sommige millennials moeite lijken te doen om dingen te doen die eerdere generaties op hun pad namen: opgroeien, uit huis gaan, een carrière nastreven, trouwen, een huis kopen, enz.

Een recent onderzoek onder volwassen babyboomers (54-72-jarigen), Generation Xers (mensen tussen 38 en 53 jaar) en millennials (mensen in de leeftijd tussen 20 en 37 jaar), uitgevoerd door de American Psychiatric Association (APA), vond Millennials als de meest angstige generatie van allemaal.

Geconfronteerd met stijgende werkloosheidscijfers, grotere studieleningen en een lagere kans op het bezitten van hun eigen huis, worstelen veel millennials met angst en depressie. Uit het onderzoek bleek dat jonge Amerikanen ongelooflijk gestresst zijn over gezondheid, veiligheid en het vermogen om hun rekeningen te betalen.

Conventionele behandelingen voor angst en depressie omvatten antidepressiva zoals selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI’s) en benzodiazepinen zoals valium, maar deze medicijnen hebben ernstige bijwerkingen en het risico op verslaving op de lange termijn. Gelukkig zijn steeds meer millennials op zoek naar een veel veiligere bron van angstverlichting: CBD-olie.

https://gedachtenvoer.nl/2019/06/11/veel-millennials-geven-de-voorkeur-aan-natuurlijke-geneeskunde-de-meest-angstige-generatie-krijgt-verlichting-van-cbd-olie/

336total visits,1visits today