Nieuwe geneesmiddel therapie keert onmiddellijk de ziekte van Alzheimer om.

Twintig miljoen Amerikanen die heden leven zijn voorbestemd om de ziekte van Alzheimer te krijgen, een aandoening die ons berooft van geheugen, intelligentie en uiteindelijk onze meest elementaire cognitieve vaardigheden.

Nieuw gediagnosticeerde Alzheimer slachtoffers wordt verteld dat ze een meedogenloze afname van hun neurologische functie zullen ondergaan tot de dood. Eerste symptomen zijn kortdurende herinneringen aan geheugenverlies die verslechteren totdat patiënten hun eigen familieleden niet meer kunnen herkennen. Naarmate dementie vordert, manifesteren vijandige emotionele uitbarstingen zich vaak, terwijl de patiënt het vermogen verliest om voor zichzelf te zorgen, zelfs in de mate waarin hij naar de badkamer gaat.

De weinige geneesmiddelen die zijn goedgekeurd voor de behandeling van de symptomen van de ziekte van Alzheimer produceren slechts bescheiden kortetermijneffecten. Sommige patiënten kunnen ze helemaal niet verdragen.

Tot nu toe was de diagnose ‘Alzheimer’ de bedoeling om langzaam alle cognitieve functies te verliezen – een aandoening die bovenaan de lijst staat van de angsten van de ouder wordende mensen.

Een doorbraak therapie resulteert in snelle cognitieve verbetering

https://gedachtenvoer.nl/2019/06/10/nieuwe-geneesmiddel-therapie-keert-onmiddellijk-de-ziekte-van-alzheimer-om/

307total visits,2visits today