Kanker, kijk uitsluitend op kanker.nl ?

Van de week [02-2019] viel mij een radioreclame op over ‘kanker’ dat daar op gewezen werd, indien die ziekte je treft, toch vooral en uitsluitend je informatie te zoeken op kanker.nl. Uitsluitend deze website zou informatie verstrekken die betrouwbaar is en goedgekeurd door artsen. Maar zijn dat niet diezelfde artsen die de ziekte NIET weten te genezen in de meerderheid van de gevallen. Vraag eens naar hun statistieken, hoeveel mensen er bij ‘hen’ gemiddeld genezen, niet alleen na een jaar, 5 jaar, 20 jaar, en laat zij die statistieken maar eens zwart op wit zien.

Ik zocht naar celtherapie op kanker.nl, het antwoord was: “Een experimentele therapie waarbij een vaccin wordt toegediend”. Pardon, in 2018 is hier aan de onderzoekers een Nobelprijs toegekend en het is zeker geen vaccin en ook geen experiment als je dat al 20 jaar toepast. Op de site van het KWF lezen we daar zelfs over al is dat wel onder voorbehoudt. 1/3 de genezingskans is wellicht met de gevaarlijkste kankers waar de reguliere vrijwel NUL scoren en + 80 procent bij de goed behandelbare kankers. O ja, celtherapie heeft succes bij mensen die niet eerst uitbehandeld zijn regulier, sterker nog, deze mensen komen niet meer aan bod. Hun totale immuunsysteem is dan voor een maand of acht uitgeschakeld door het vele gif in hun lichaam.

U bent dus gewaarschuwd kijk uitsluitend op kanker.nl en vooral niet hier want we kunnen jullie in verwarring brengen en dat wil je toch niet, …

http://gedachtenvoer.nl/kanker-kijk-uitsluitend-op-kanker-nl/

103total visits,2visits today