FDA wenst de stamceltherapie te sluiten omdat de successen op genezing concurrentie zijn voor big farma

Waarom geen financiële dekking die geld zou besparen met zijn lagere kosten en minder bijwerkingen?

In de loop der jaren zijn er in de Verenigde Staten bijna 12.000 volwassen stamceltherapieën uitgevoerd met een succesherstelpercentage van meer dan 90 procent voor voornamelijk gewrichts- en rugaandoeningen en hart- en longproblemen.

Maar de drie bekende gevallen van ongunstige bijwerkingen krijgen voortdurend alle media-aandacht.

Het Panama College of Cell Science, dat het onderzoek en de ontwikkeling van Kristin Comella hielp lanceren, had dit te zeggen over haar:

Misschien wel de meest invloedrijke arts op het gebied van volwassen stamceltherapie, is Dr. Comella in staat geweest stilzwijgende behandelingsprotocollen voor patiënten te ontwikkelen en patiënten te behandelen via samenwerkende artsen en zorgverleners met behulp van wettelijke patiëntspecifieke FDA-richtlijnen, waaronder studies die door Institutional Review zijn toegestaan Raad van bestuur, patiëntspecifieke stamcel klinische proeven en directe behandelingen met behulp van de eigen stamcellen van de patiënt die worden geoogst en opnieuw worden geïnjecteerd voor therapeutische doeleinden.

Door het leiderschap van Dr. Comella hebben zij en haar team wereldwijd meer dan 700 artsen getraind en gecertificeerd voor volwassen stamceltherapie.

http://gedachtenvoer.nl/fda-wenst-de-stamceltherapie-te-sluiten-omdat-de-successen-op-genezing-door-de-wereld-worden-ervaren/

40total visits,2visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.