Alweer ‘n ‘Hittegolf’, niet normaal eigenlijk, …

Alweer ‘n Hittegolf, niet normaal eigenlijk, en ja, … dat klopt waarschijnlijk. Niet normaal !! Bekijken we de weerbeelden de laatste jaren dan zien we 60 centimeter sneeuw in Colorado op de eerste dagen van de zomer deze maand. We zien net als verleden jaar extreme hitte, zelfs meer als een maand eerder als in 2018 in Europa. We zien ook extreme stortbuien die veel schade aanrichten. We zagen extreme branden verleden jaar in Californië waar bomen zelfs van binnen uit branden, een onnatuurlijk verschijnsel dat onder normale omstandigheden ONMOGELIJK is !!

Dane Wigington een Solar Power Expert onderzoekt deze fenomenen al lang Geoengineering ook bekend onder de naam Chemtrails, chemische sporen in de lucht. Iedereen kan ze zien en als je mensen vraagt wat Chemtrails zijn halen de meesten hun schouders op.

De afgelopen 12 jaar schreef en vertaalde ik al 63 artikelen over chemtrails, 40 artikelen over HAARP en eveneens 45 over het zogenaamde global warming en nog steeds denken velen dat dit waar is. Nep Nieuws, Samenzwering, of hebben veel mensen een heftige ‘denkstoornis‘ (is hun denken totaal ontspoort door ongeloof)

Dane Wigington neemt al vele jaren watermonsters na het besproeien vanuit de lucht waar vele schadelijke stoffen in zitten waaronder aluminium. Stoffen die je ook gewoon inademt en je lichaam ziek maken als je ze niet verwijderd door te detoxen, …. elke week.

De weerman op de Radio en TV houdt de lippen stevig op elkaar over dit fenomeen, hij of zij is liever MEDEPLICHTIG dan zijn of haar baan kwijt te raken zoals anderen al overkomen is.

https://gedachtenvoer.nl/2019/06/26/alweer-n-hittegolf-niet-normaal-eigenlijk/

411total visits,2visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.