Zorgt uitrol 5G netwerk in Noord Groningen voor onrust bij mens- en dier?

In Noord Groningen doet men proeven met het 5G netwerk. Sinds die tijd zie je angstige koeien in die regio en ook een piekgebied qua verwarde mensen in het plaatsje Ten Boer.

http://www.dvhn.nl/economie/Slimme-Noord-Groningse-boeren-experimenteren-nu-al-met-5G-21385534.html

Als u meer informatie wilt over dit onderwerp is onderstaande serie video’s erg informatief. Ze zijn opgenomen tijdens een raadsinformatiebijeenkomst in de gemeente Utrecht op 12 januari j.l.
Hier komen meerdere betrokken partijen aan het woord en vertellen omwonenden van een zendmast hun ervaringsverhaal. Het geeft daarmee een goed overzicht van de problematiek.
www.youtube.com/playlist?list=PLhh6xPMkJvYkbKafjXbOIaomMVj96glPQ

Uit het filmpje (bij één van bovenstaande links) vertelt Jan Oudman dat de koeien in de stal tegelijk heel onrustig worden en naar één kant van de stal ‘vluchten’ en dat gebeurt dan op hetzelfde moment ook in de stallen van andere boeren. Er is dus een invloed van buitenaf die zich over een relatief groot gebied laat voelen. Je kunt dan denken aan een trilling door de grond, zoals door aardbevingen, maar de betreffende boeren stellen dat dat niet het geval is. Over blijft een invloed door de lucht. En dan kun je inderdaad aan straling denken. EM straling van draadloze communicatie, waaronder 5G, gaat door de lucht en gaat dwars door stalmuren heen. Ook een mogelijkheid is radarstraling, die kan vrij intens zijn en draagt ver. Worden er misschien proeven gedaan met een radarinstallatie? Link

Effects of repeated restraint stress and WiFi signal exposure on behavior and oxidative stress in rats
Combinatie van onderdrukte stress en WIFI maakt proefdieren angstiger

Postnatal development and behavior effects of in-utero exposure of rats to radiofrequency waves emitted from conventional WiFi devices.
The current study revealed that maternal exposure to WiFiradiofrequencies led to various adverse neurological effects in the offspring by affecting neurodevelopment, cerebral stress equilibrium and cholinesterase activity.

Effects of prenatal exposure to WIFI signal (2.45GHz) on postnatal development and behavior in rat: Influence of maternal restraint
Taken together, prenatal WiFiradiation and restraint, alone and combined, provoked several behavioral and biochemical impairments at both juvenile and adult age of the offspring:

 

 

245total visits,2visits today

One thought on “Zorgt uitrol 5G netwerk in Noord Groningen voor onrust bij mens- en dier?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.