5G-straling- een ongecontroleerd experiment?

Onlangs vernam ik dat bij grote bedrijven de uitrol van 5G reeds op gang is gekomen. De techneut die mij daarover berichte zag er zelf helemaal geen kwaad in, sterker nog hij zag totaal niets in de doemverhalen over 5G. De andere kant van de medaille lees je hier …

De vijfde generatie (5G) van de mobiele telefonie zal 400.000 maal productiever zijn dan de tweede generatie (2G) die in 1992 het tijdperk inluidde van de digitale mobiele telefonie. 5G zal uitzenden in het “microgolfbereik ”. Dat zijn elektromagnetische golven die in het frequentiebereik liggen tussen 1 en 300 GHz. De al bestaande netwerken 2G, 3G en 4G zenden in het bereik van 790 MHz tot maximaal 2,6 GHz. 5G zal ook zogenaamde “millimetergolven” gebruiken tot 200 GHz. Zulke hoogfrequente microgolven zijn zo kort, dat ze kunnen worden opgenomen door de huid.

Een studie van fysicaprofessor Yuri Feldman van de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem, komt tot de conclusie dat zweetklieren de 5G-stralen aantrekken als antennes en erdoor worden “gekookt”. Hij eist dat mogelijke gevaren voor de gezondheid absoluut moeten worden opgehelderd vóór de invoering van de 5G-standaard. Zo niet, dan zou de mensheid worden blootgesteld aan een “gigantisch ongecontroleerd experiment.

http://gedachtenvoer.nl/5g-straling-een-ongecontroleerd-experiment/

130total visits,1visits today