NZ valse vlag aanslag: Moslim haat, wapenverbod en aanval tegen 8 chan anoniem communicatie netwerk

De politie in Nieuw Zeeland heeft de eigenaar van het Kiwi Farms internet-prikbord op de hoogte gesteld met het verzoek IP-adressen en e-mailadressen te bewaren die verband houden met berichten over de schietpartijen in Christchurch, vermoedelijk gepleegd door de 28-jarige Australische Brenton Tarrant.

Noot: Zondag 17-03-2019 hebben wij het hier over gehad op dotcom.radio. Na een terreuraanslag op de Tree of Life-synagoge in Pittsburgh werd de tegenhanger van Twitter op internet “Gab” verboden vanwege wat postings op dat platform (ze zijn inmiddels al weer lang in de lucht).

Wat echter belangrijk is in deze zijn 4 chan en 8 chan, beide kanalen zou men maar al te graag het zwijgen opleggen. Met name 8 chan is de machthebbers van deze wereld een doorn in het oog. Het wordt gebruikt door de Qanon activisten, iets wat je het beste kan omschrijven als de burger tegenhanger van de CIA. En burgers die te dichtbij de waarheid komen moeten geëlimineerd worden. Helaas is dat laatste niet mogelijk omdat dat burger geheime leger al in de vele miljoenen loopt. Het ontwrichten van hun communicatie is dan de laatste optie.

http://gedachtenvoer.nl/nz-valse-vlag-aanslag-moslim-haat-wapenverbod-en-aanval-tegen-8-chan-anoniem-communicatie-netwerk/

93total visits,1visits today

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.