Het grootste veiligheidsgevaar voor de wereld is de reactie van de mensen !!

Op dit moment staan we op een kruispunt van het leven in de wereld zoals we die kennen, of liever gezegd << denken te kennen >>. De gehele wereld komt op zijn kop te staan. De slechteriken zullen ineens de goeden worden. De reguliere gezondheidszorg het grootste gevaar. De media de minst betrouwbare bron. De politie als verlengstuk van de zittende overheid wellicht je vijand (?) Je politieke partij de grootste oplichters. De banken zijn de struikrovers. De militairen voeren nu eens geen oorlog maar moeten de vrede bewaken. Zwart ineens wit?

Vele mensen begrijpen dit allemaal al jaren en zijn stap voor stap door dit proces gegaan en werden op feestjes waar zij hun ontsteltenis deelden voor gek versleten, dermate dat ze na verloop van tijd liever voor de goede verstandhouding hun gedachten maar voor zich hielden.


Maar wat gaat er gebeuren voor de mensen als de wereld INEENS totaal gaat omkeren. Mensen die DENKEN te weten waar Abraham de mosterd haalt INEENS ontdekken dat ze TOTAAL voor de gek gehouden zijn. Maar willen ze wel weten dat ze gehersenspoeld zijn en blijven ze hun oude denkbeelden verdedigen met een politieke stem op de vijand. Erger nog … zijn deze mensen nog steeds op te jutten door de Fake Nieuws leugen media?

http://gedachtenvoer.nl/het-grootste-veiligheidsgevaar-voor-de-wereld-is-de-reactie-van-de-mensen/

51total visits,3visits today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.