Information

This free adfree knowledge portal is produced by Mike, Ron, Henk en Seth. You may contact us on info @ ugamedia.com

805total visits,1visits today

3 thoughts on “Information”

  1. Mijne Heren
    Gisteren weer met veel plezier naar uw radioprogramma geluisterd . Dat doe ik al enkele weken en wat ik steeds hoor komt bijzonder goed bij mij binnen. Ik ben politiek aan het radicaliseren , heb 40 jaar VVD gestemd en de laatste paar jaar PVV. Inmiddels ben ik , samen met m’n vrouw) lid geworden van FVD. Mike maakte gisteren een opmerking over dat er geen weg meer terug is en misschien heeft hij gelijk. Maar het ligt toch wel wat genuanceerder volgens mij . Maar ik voel aan m’n water dat we bijzondere tijden gaan meemaken en dan bedoel ik in Frankrijk en de USA. En als Duitsland in de fik gaat ,dan gaan wij dat misschien ook wel merken. Misschien gaan we binnenkort dat verschrikkelijke kabinet Rutte!!! kwijt raken , ik kan niet wachten.
    vr gr Dirk Boon
    gr Dirk Boon

  2. tja vertel mij eens nader Eerst al jaren een land naar de klote helpen door een democratisch gekozen president voor olie president van Venezuela daar was het gros voor > door boycot ect van uit ook nederland wil het volk uit zijn geregisseerde armoe en terecht .. graag zou ik ook wel {wat in mijn maag willen hebben } mensen sterven daar de hongerdood{ zo werkt het met alle landen die geen lid zijn van een groot grutter en trump doet hier keihard aan mee net als de rest van deze aardkloot dus ook jou trumpje bomen en klimaat hysterie moet kapot de gewone mens leeft in een graf episode dankzij dit achtelijke verderfelijke spel waarom ben je trump fan ? omdat hij geen oorlogen meer wil vieren /diep in zijn hard wil hij dit natuurlijk niet maarrrrrrr hij zit er niet voor onsss begrijp het nu eens ..Al die snelle space tuige en raketten naar de maan en omstreken gaan echt niet op een kannetje kerosiene of wel soms ! eerst mot de natuur en daarna de mens naar tering geholpen worden maak hier maar een groot dingetje van op dot radio als je durft woest ben ik echt woest vriendelijke groeten van paulien

  3. Tja wat zal ik zeggen… Wiv 2017… de felste tegenstander Bitch of Freedom Janneke Slöetjes zit als cyberofficier nu bij de criminele inlichtingendienst en op papier is ze juridisch directeur Netflix.. Bij toeval op het spoor geraakt omdat haar familie als voormalig directeur reclassering wat valse aangiften doet tegen mij die zij door het OM geloodst heeft met alle nare gevolgen van dien… GVD Burg hoofd cyberteam justitie probeert haar nu te redden.. omdat hijzelf de cyberkennis ontbeert… Mensenrechten in Nederland… schrijft Feteris… hier is het goed.. zegt hij in zijn boekje De Kleine Hoge Raad voor Dummies..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.